#گام_های_حسینی ( ردپای خورشید : امام حسین علیه‌السلام، از ولادت تا شهادت )

ساخت وبلاگ

#گام_های_حسینی  (معرفی کتاب به مناسبت اربعین( ردپای خورشید : امام حسین علیه‌السلام، از ولادت تا شهادت)

jw1c_رد_پای_خورشید.jpg

اثر حاضر، زندگانی سومین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) را از ولادت تا امامت و از امامت تا شهادت پی گیری کرده است.
 
امام حسین(ع) خورشیدی عالمتاب است که اندیشه، گفتار و رفتارش همه گیتی را چون روز، روشن کرده و راه را از بی راهه و حق را از باطل برای پیوندگان راه حق و حقیقت نمایانده است. آن حضرت در مکتبی درس زندگی، فداکاری، ظلم ستیزی و شجاعت را فرا گرفت که معلمان آن، رسول گرامی اسلام(ص)، امیر مومنان(ع)، فاطمه زهرا(س) و امام حسن مجتبی(ع) بودند؛ پس این معصوم پنجم و پیشوای سوم شیعیان، مجموعه کاملی از سجایای اخلاقی است. او در هر نقطه ای که پا گذارده، چگونه زیستن، چگونه بودن و حتی چگونه مردن را به بشر آموخته است، اما دیو سیرتان و ددمنشان، هیچ گاه و در هیچ برهه ای از روزگار، وجود خورشید را برنتافته و نمی تابند و همواره در تلاش اند تا جلوی روشنگری هدایت را با پرده سیاه تزویر، زر و زور یا ارعاب و تهدید بپوشانند یا به خیال خام خود، آن را سر بریده، بر نیزه کنند.
 
در کربلا نیز خورشید را سر بریدند و آن را بر نیزه کردند تا جلوی نورافشانی اش را بگیرند؛ غافل از این که خورشید هرچه بالاتر رود، پرتو پرفروغ آن، از کوچه پس کوچه های کوفه گذشته، شام و حجاز و حتی دوردست ها را نیز روشن می سازد و تا زمانی که زندگی جاری است، به نور افشانی و هدایت می پردازد.
 
نویسنده این اثر در بخش «سخنی با خوانندگان» می نویسد: «خداوند را سپاس می گویم که توفیق را رفیق راهم ساخت تا فرازهایی از زندگی پیشوای سوم شیعیان، حضرت امام حسین(ع) را در این کتاب به تصویر بکشم. این کتاب، ماجراهایی خواندنی و آموزنده از ولایت تا روز عاشورا(شهادت) را دربردارد. اگر به وقایع روز عاشورا کمتر پرداخته شده، بدین سبب است که همه ما در مجالس عزاداری ابا عبدالله(ع)، بارها آنها را شنیده یا در کتاب های گوناگون خوانده ایم. »
 
کتاب حاضر در دو فصل به زندگانی و شهادت سرور شهیدان پرداخته است. در فصل نخست این کتاب داستان هایی از ولایت تا آغاز امامت امام حسین(ع) نقل می شود و در فصل دوم، از آغاز امامت تا روز عاشورا از نظر خوانندگان و محبان اهل بیت(علیهم السلام) می گذرد.
 
کتاب های احتجاج، اسدالغابة، اصول کافی، اعلام الدین، اعیان الشیعه، ارشاد، البدایة والنهایة، الخرائج والجرائح، العوالم، الکامل فی التاریخ، المنتخب، امالی(طوسی، شیخ صدوق، شیخ مفید)، بحارالانوار، تاریخ طبری، تاریخ یعقوبی، تحف العقول عن آل الرسول، تذکرةالخواص، خون خدا، دعائم الاسلام، دلائل الامامة، سفینةالبحار، سوگنامه کربلا، سیره امام حسین(ع)، علل الشرایع، عیون المعجزات، غررالحکم و دررالکلم، کشف الغمة فی معرفة الائمة، کمال الدین و تمام النعمة، مدینة المعاجز الائمة الاثنی عشر و دلائل الحجج علی البشر، مقتل الحسین(ع)، منتهی الآمال، موسوعة کلمات الامام الحسین(ع) و وسائل الشیعه از منابع و مصادر نویسنده در تدوین این اثرند.

+ نوشته شده در شنبه دوازدهم مهر ۱۳۹۹ ساعت 11:55 توسط علی زلیخائی  | 

کتابخانه عمومی شهدای کمال آباد...
ما را در سایت کتابخانه عمومی شهدای کمال آباد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : shohadalibrary94o بازدید : 166 تاريخ : جمعه 23 آبان 1399 ساعت: 4:16